Things that make me happy.

Jag har tänkt på i några dagar nu hur mycket livet förändras genom åren ändå. Vad som händer i en själv och runtomkring men mest på vad som får en glad, om man bortser från familj och andra självklara saker.
 
När jag gick i gymnasiet va nog mina gladaste stunder när jag kunde köpa cigg utan att visa legg fast jag va under 18 eller när jag och min tjejkompis hittade eller hade en rolig fest och hade alkohol så det räckte hela helgen. Men gladast blev jag nog när läraren var sen 20 min och vi fick gå därifrån, speciellt om det va sista lektionen.
 
När man lämnat gymnasiet bakom sig och börja komma in vuxenlivet så var det helt andra saker som gjorde en glad. Det allra bästa va om jag fick ledigt 1-2 dagar i månaden och därefter om dem dagarna lyckades vara på en söndag och man slapp komma bakis till jobbet för att man så gärna ville följa med ut den lördagen..som jag ofta ångrade att jag gjorde eftersom jag då spenderade min typ enda lediga dag i sängen. Eller om dem nya skorna man äntligen fick köpt passade perfekt (fast det gör mig iof glad nu med). Sen fanns det nog inte så mycket mer än om pappa hade lagat min favorit husmanskost denna söndag (va så trött på restaurangmat).
 
Idag! Idag..mina kära vänner är det saker som att få dricka varmt kaffe eller om lillen äntligen lyckats bajsa efter en krånglig dag som gör mig glad, nästan överlyckig. Även hans små utvecklingar som leéndet och jollrandet som börjar komma gör mig lycklig. 
 
Ja, det är verkligen konstigt hur allt förändras. Men också skönt men jag undrar vad som kommer härnäst? :)